Tendințe în decor pentru o nuntă de vara plină de culoare

panouri flori artificiale pentru evenimente

Se știe că nunta e un motiv în plus să-i uimești pe cei dragi cu inventivitatea și creativitatea ta, iar alegerea unui decor sublim e o decizie deloc ușoară. Iată de ce se cuvine să apelezi la specialiști care te pot ajuta cu alegerea corespunzătoare a decorațiunilor și a accesoriilor care îți vor face sărbătoarea cu adevărat de neuitat. Magazinul Eventimag îți oferă câteva recomandări pentru o nuntă de vară care se va întipări mult timp în memoria ta și a celor dragi ție.

Alege nuanțele cromatice diafane

Evident, ai toată libertatea să alegi roșu carmin sau verde burgund pentru nunta ta, dar s-ar putea să dai o greutate atmosferei și să nu joci cartea naturaleții. Prin urmare, îți recomandăm să mergi pe nuanțe cromatice diafane. De exemplu poți opta pentru panouri de flori artificiale în culori de roz pudrat, baby blue sau galben pal, mai ales pentru zona de fotografii. În acest fel, vei respecta stilistica evenimentului. Totodată, ca să asortezi întreg evenimentul, poți alege butoniere în aceste nuanțe și buchete de flori vii pentru zona meselor, deoarece vor completa întreg spațiu în cel mai organic mod.

Optează pentru lumină cât mai naturală

De exemplu, dacă alegi să faci înregistrarea civilă într-un luminiș verde, poți alege felinare decorative cu lumină galbenă, aproape solară, fără reflecții tari. În acest fel, vei accentua nevoia de căldură confortabilă, de stare echilibrată. Lumina rece poate fi tăioasă și se potrivește mai tare cu spațiile închise.

Imită natura pentru soluții de decor

În acest fel vei obține nunta la care visezi, cu cheltuieli mici și cu un aspect demn de invidiat. De exemplu poți alege arcada de nuntă din lemn natural cu flori artificiale și beculețe led, care se va potrivi perfect pentru spațiul pe unde vor intra oaspeții. Baldachinul din țesătură ușoară va conferi spațiului un aer lejer, relaxant, dar elegant, în egală măsură. 

Poți să creezi panouri cu numele invitațiilor, cu direcționarea spre spațiile de sărbătoare, toate din lemn natural cu aplicații de frunze și flori naturale sau, dacă vrei să fie mai sustenabile, poți opta pentru cele artificiale.

Dacă nu știi unde să găsești decorațiuni frumoase pentru nunta ta, atunci drumul tău trebuie să te aducă la Eventimag. Doar la noi găsești decorul la care visai, la prețuri accesibile și de calitate înaltă.

Eventimag – îți decorăm sărbătoarea de vis!

Idei de decor pentru nunți și botezuri
Previous Post

Sugestii pentru decorarea nunților, botezurilor și altor evenimente cu copaci artificiali

Next Post

Idei extraordinare pentru amenajarea curții de la țară

Gratar pe lemne în propria curte, amenajara cu felinare de exterior, obiecte de decor la eventimag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Contact

Adresă: Str. Nr. 1, Depozit Nr. 2, Afumați, Ilfov
Telefon: 0772 041 491
Email: office@eventimag.ro
Program: 09:00 - 15:00