Sugestii pentru decorarea nunților, botezurilor și altor evenimente cu copaci artificiali

idei de decor pentru nunți și botezuri

Ai un eveniment important setat pentru această vară? Un botez sau poate o nuntă? Atunci una dintre soluțiile care te pot ajuta să creezi un decor de zile mari este utilizarea copacilor și arbuștilor artificiali. Aceștia nu doar dau un aspect impecabil anumitor zone din spațiul în care vei serba, ci sunt eco friendly, deci pot fi reutilizate oricând ulterior. Cum poți utiliza copaci artificiali cu flori sau cum să încadrezi lichenii artificiali în spațiul sărbătorii tale, află din rândurile ce urmează.

Aranjarea zonei foto cu un copac artificial de cireș

Una dintre metodele care se bucură constant de popularitate în cazul decorului de nuntă este aranjarea zonei foto, utilizând arbuști de diferite dimensiuni. Să ne imaginăm situația în care ai o nuntă primăvara, o nuntă pe care ți-o imaginezi în stilul evenimentelor japoneze, laconice. De ce nu ai încadra un copac artificial de cireș, imitând acea sakura care înflorește primăvara?

În acest fel, oaspeții se vor fotografia și vor memora locația, amintindu-și cu plăcere de evenimentul tău. Poți completa zona și cu licheni, mușchi sau arbuști verzi, astfel încât să oferi un fundal inedit.

Candy bar și un palmier artificial

La orice tip de eveniment important, una dintre zonele de bază e nemijlocit spațiul candy barului. Acest loc le permite oaspeților să-și bea în tihnă cafeaua, să savureze niște dulciuri și să își împărtășească emoțiile alături de alți invitați. O soluție interesantă ar fi să plasezi un palmier artificial, oferind zonei o alură de relaxare, aidoma unei oaze destinate relaxării. 

Un astfel de tip de aranjament poate fi utilizat la aniversări, la întâlniri de business sau la botezuri, pretându-se perfect oricărui tip de stilistică a evenimentului.

Flori artificiale în arena de dans

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau doar o aniversare, unul dintre spațiile preferate de absolut toți invitații este ringul de dans. Acolo oaspeții își eliberează energia, simt vibrația sărbătorii și se lasă purtați de ritmul muzicii. Ce ar fi dacă i-ai răsfăța și cu un aspect estetic impecabil? Dacă locația aleasă are coloane sau oglinzi, le poți orna utilizând aranjamente florale de diferite dimensiuni. Recomandarea e să optezi pentru o gamă cromatică simbiotică, oportună. Nu încărca prea mult locația și asigură-te că se respectă stilul întregii sărbători.

Nu știi de unde să alegi cele mai frumoase decorațiuni pentru o sărbătoare memorabilă? Te așteptăm la Eventimag, magazinul cu cele mai diverse accesorii și decorațiuni perfecte pentru nunți, botezuri sau alte momente importante pentru tine și cei dragi.

Eventimag – îți decorăm sărbătorile cu mult drag!

Ghidul tău pentru o locuință de vis: decorațiuni interioare elegante și moderne
Previous Post

Ghidul tău pentru o locuință de vis: decorațiuni interioare elegante și moderne

Next Post

Tendințe în decor pentru o nuntă de vara plină de culoare

Panouri flori artificiale pentru evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Contact

Adresă: Str. Nr. 1, Depozit Nr. 2, Afumați, Ilfov
Telefon: 0772 041 491
Email: office@eventimag.ro
Program: 09:00 - 15:00