Noutăți

 Învață să faci aranjamente florale din flori de săpun

Învață să faci aranjamente florale din flori de săpun

Săpunul este o formă specială de artă cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. Floarea de săpun are un rafinament special: fragilitatea și sofisticarea detaliilor sunt uluitoare. Fiecare petală indică o lucrare delicată și dureroasă.

      Pentru a crea o aromă, poți adăuga o cantitate mică din mirosul preferat: uleiuri esențiale sau vanilie. În unele rețete, este permisă utilizarea ierburilor de grădină, a mierii, a cafelei și a altor ingrediente. Totuși, ne-am gândit să îți oferim o rețetă simplă de flori de săpun, din care ulterior vei putea face aranjamente florale, în conformitate cu trendurile existente pe piață.

 Cum se fac trandafirii din săpun?

      Astăzi există o mulțime de ateliere pentru fabricarea săpunului. Adesea, cele mai importante componente pentru crearea florilor din săpun sunt:

-100 de grame de bază de săpun;

-1 lingură de glicerină;

-arome;

-coloranți.

Rețeta trandafirilor din săpun

      Baza pentru săpun este tăiată în mai multe părți și introdusă în cuptorul cu microunde sau topită pe o sobă în vase rezistente la căldură. În acest caz, este important să nu supraîncălzești săpunul pentru a nu începe să fiarbă.

1. La amestec se adaugă glicerină, ceea ce face ca masa pentru sculptarea florilor să fie mai plastică. Săpunul se poate face mat adăugând o cantitate mică de pulbere de dioxid de titan la glicerină, care este adesea folosită la crearea produselor cosmetice, la fabricarea cremelor și la gătit.

2. Următorul pas este să adăugi colorant cosmetic. Pentru 100 de grame de săpun, ai nevoie de doar 5 picături. În această etapă, poți adăuga în continuare arome în cantitate de la 5 până la 10 picături.

3. După pregătirea bazei, este rândul florilor modelatoare. Pentru a face acest lucru, masa obținută este turnată pe o suprafață plană. Folosind un pahar mic, se decupează cercuri, la fel ca în pregătirea biscuiților de casă.

4. Apoi, pe ace de frigărui sau bastoane mici, înfășurează cercurile, astfel încât să creezi o petală de trandafir. Al doilea cerc este suprapus deasupra primului. La fel, cu toate petalele. După modelarea mugurilor, acele pentru frigărui trebuie îndepărtate cu atenție.

5. După ce trandafirul este complet format, fiecare petală poate fi ajustată cu mâinile ude. O astfel de floare se va dovedi a fi foarte frumoasă și netedă.

      Săpunul de trandafir poate fi instalat pe un suport, care este realizat din materiale improvizate. Cel mai bine, o astfel de floare va arăta într-un coș care poate fi făcut din foi obișnuite sau carton. Poți realiza o cutie frumoasă, de exemplu, din cărți colorate cu imaginea florilor corespunzătoare. De altfel, aceste flori artificiale pot fi folosite și pentru un decor de interior, amenajarea curții, sau chiar amenajarea grădinii.

Unde apelezi în cazul în care nu ai posibilitatea să faci singuri aceste aranjamente florale din săpun?

      La Eventimag – un magazin de decorațiuni interioare în care aranjamentele florale „au prețuri pentru toate buzunarele”. Prețul florilor din săpun depinde de numărul de trandafiri, tipul lor și accesorii, precum și de complexitatea ambalajului.

      Aranjamentul floral este de preferat în locul tradiționalului buchet de flori, pentru că au un aspect deosebit, mai colorat și poți impresiona mai ușor persoana dragă. Dacă vrei să-i oferi un cadou care să reziste mai mult timp, poți opta pentru aranjamente cu flori de săpun.

      Noi oferim aranjamente complexe, ce cuprind atât flori, cât și accesorii deosebite și de calitate, astfel încât poți surprinde într-un mod plăcut persoana iubită, fie ea soție, mamă sau jumătatea ta.

      Așadar, te așteptăm la Eventimag să vezi întreaga noastră colecție de aranjamente florale din săpun, precum și decorațiuni de casă, decorațiuni pentru evenimente, dar și alte obiecte decorative. Poți selecta aranjamentele în funcție de culoarea florilor, fie numărul acestora. La noi descoperi decorațiuni la prețuri democratice, pentru orice gust și plăcere estetică.

Eventimag – decorațiuni memorabile pentru orice ocazie!

Gratar pe lemne în propria curte, amenajara cu felinare de exterior, obiecte de decor la eventimag
Previous Post

Idei extraordinare pentru amenajarea curții de la țară

Next Post

Cum schimbăm aspectul interior al locuinței cu decorațiuni potrivite?

Idei pentru design interior, amenajari interioare, obiecte decorative, eventimag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Contact

Adresă: Str. Nr. 1, Depozit Nr. 2, Afumați, Ilfov
Telefon: 0772 041 491
Email: office@eventimag.ro
Program: 09:00 - 15:00