Noutăți

Idei extraordinare pentru amenajarea curții de la țară

gratar pe lemne în propria curte, amenajara cu felinare de exterior, obiecte de decor la eventimag

Ce fericire e să dispui de un spațiu personal în aer liber, precum e o grădină sau o curte, undeva în periferia orașelor mari sau chiar la țară. Dincolo de avantajele ecologice, pentru că ai posibilitatea să respiri un aer curat, mai ai și mână liberă să decorezi acel spațiu după bunul plac. Dacă ai o curte sau o grădină și nu știi cum să o decorezi sau amenajezi, iată câteva idei de la echipa noastră.

  1. Un spațiu de relaxare

Cât trăim, atât muncim, dar când ne și odihnim? Iată o întrebare bună, căreia îi poți da răspuns, savurând un cocktail rece în propria-ți curte. Pentru asta ai nevoie de un spațiu amenajat și destinat anume repausului. De exemplu, o idee propice ar fi să amenajezi o zonă cu leagăne pentru tine și cei dragi. Un balansoar îți permite să-ți faci siesta în aer liber, să citești o carte sau, de ce nu, să bei un prosecco rece alături de prieteni.

Completează spațiul și cu niște fotolii de exterior sau, dacă ești non-conformist, cu niște baloți de fân pe care te poți așeza oricând, pentru o pauză bine meritată.

  1. O zonă de barbeque

Oh, un grătar delicios e un motiv în plus să te vezi cu cei dragi și ce poate fi mai frumos, decât un barbeque în propria curte? Alege o zonă mai umbroasă, amplasează o masă din lemn cu blat rezistent, felinare de exterior pentru a avea mereu lumina la îndemână și chiar un mini frigider pentru băuturi răcoritoare.

Dacă ai puțin spațiu la îndemână, transformă blatul bucătăriei într-un soi de bar, cu scaune înalte, iar prietenii vor vedea cum se pregătește mâncarea, savurând o bere rece.

  1. Un spațiu de creativitate pentru copii

Știm cu toții cât de greu e să-i ții ocupați pe cei mici, iar o decizie bună e să le creezi un spațiu creativ, unde s-ar putea juca. De exemplu, niște baloți de fân pot încercui spațiul unde e nisipiera, toboganul sau mesele de joc. Adaugă felinare decorative, niște baldachinuri vaporoase și cei mici vor fi pur și simplu încântați.

  1. Un spațiu pentru networking

Comunicarea e mereu o soluție bună și câteodată vrei să delimitezi spațiul de dialog de intimitatea casei. Utilizează fotolii confortabile și mese de cafea pentru momentele când te revezi cu colegii de serviciu sau prietenii dragi.

Iar dacă nu știi unde găsești toate decorațiunile de care ai nevoie, îți recomandăm să apelezi la noi. La Eventimag găsești decor la preț accesibil, de calitate înaltă pentru orice tip de stil decorativ.

Panouri flori artificiale pentru evenimente
Previous Post

Tendințe în decor pentru o nuntă de vara plină de culoare

Next Post

 Învață să faci aranjamente florale din flori de săpun

Învață să faci aranjamente florale din flori de săpun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Contact

Adresă: Str. Nr. 1, Depozit Nr. 2, Afumați, Ilfov
Telefon: 0772 041 491
Email: office@eventimag.ro
Program: 09:00 - 15:00